Persoonlijke coaching

Steenmannetjes. Als je weleens in de bergen wandelt, heb je ze vast een keer gezien. Steenmannetjes zijn stapels stenen die door passerende wandelaars zijn opgestapeld. Ze dienen als wegwijzer of als stille getuigenis van iemands aanwezigheid. Ze vormen een spiegel van ons leven, waarin we getuige zijn van onze individuele weg en daarop soms een markering nodig hebben.

Als coach en trainer wil ik zo’n steenmannetje voor anderen zijn. Ik functioneer als tijdelijk baken op je pad en help je om jouw route te hervinden.

Elke gewenste verandering in je leven is een beweging ergens bij vandaan. Je wilt iets niet meer. Of het is een beweging ergens naar toe. Je wilt iets anders. Beide bewegingen gaan over afscheid nemen van een oude situatie. Zij maken de weg vrij om nieuwe keuzes te maken.

Ik help je om de voorwaartse energie op gang te brengen om zo’n transitie daadwerkelijk te laten plaatsvinden. Het voelen van een nieuwe stroom maakt je wakker en blij en moedigt je aan om verder te gaan op de door jou gekozen en ingeslagen weg.

Ik wil jouw persoonlijke transitie graag begeleiden. Wat wil jij?